Lasagna de dovleac și alune

Lasagna de dovleac și alune
Butternut Squash și lasagne de alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 6 porții cu 594 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 778 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Lasagna de dovleac și alune, Brioșe De Dovlecei, Mere Și Alune, și Pizza de dovleac cu aluat de alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie adanca de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați dovlecei, usturoi, sare și piper alb și gătiți, amestecând ocazional, până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, salvia și nucile. Umplutură rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1
Gatiti usturoiul in unt intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Bateți în făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați lapte într-un flux, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Adăugați frunza de dafin și aduceți la fierbere, amestecând constant, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se amestecă sare și piper alb și se ia de pe foc. Aruncați frunza de dafin. (Acoperiți suprafața sosului cu hârtie de ceară dacă nu utilizați imediat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați brânzeturile împreună.
3
Întindeți 1/2 cană de sos într - un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci (sau alt vas de copt superficial de 3 litri) și acoperiți cu 3 foi de paste, lăsând spații între foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se întinde cu 2/3 cană de sos și o treime din umplutură, apoi se presară cu o grămadă de 1/2 cană de brânză. Repetați stratificarea de încă 2 ori, începând cu foi de paste și terminând cu brânză. Se acoperă cu restul de 3 foi de paste, sosul rămas și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Acoperiți bine vasul de copt cu folie unsă cu unt și coaceți lasagna în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Îndepărtați folia și coaceți până devin aurii și clocotind, încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Lăsați lasagna să stea cu 15 până la 20 de minute înainte de servire.
1
* Umplutura și sosul pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate separat, acoperite și răcite. Aduceți la temperatura camerei înainte de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista