Lasagna De Ciuperci Și Kale Cu Sos De Caju De Rozmarin
Lasagna de ciuperci și Kale cu sos de caju de rozmarin necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 437 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Oh My Veggies are 18 fani. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare includ Lasagna de ciuperci și Kale cu sos de caju de rozmarin, Lasagna de Kale și ciuperci, și Rulouri De Lasagna Cu Kale, Ciuperci Și Roșii Uscate La Soare {Vegetarian}.