Lasagna cu șuncă și ouă Havarti
Havarti sunca si Lasagna ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, pesmet parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mică.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Aduceți la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute.
Între timp, pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați sosul de paste Alfredo, sparanghelul, ardeii prăjiți și apa; se amestecă bine.
Scurgeți ouăle. Coaja; tăiați grosolan ouăle. Aranjați 3 tăiței nefierți în fundul vasului de copt pulverizat. Se acoperă cu 2/3 cană de șuncă, 1/3 din ouă și 1 cană de brânză.
Se întinde cu 1 1/2 cană amestec de sos Alfredo. Repetați straturile de încă 2 ori care se termină cu sos. (Asigurați-vă că tăiței de top sunt acoperiți cu sos.) Capac; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți acoperit timp de 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și untul. Descoperiți vasul de copt; presărați amestecul de firimituri uniform peste lasagna.
Coaceți descoperit încă 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul este maro auriu.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.