Lasagna cu sos alb

Lasagna cu sos alb
Lasagnan cu sos alb este o rețetă mediteraneană care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 202 de calorii. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, tăiței lasagna, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de lingură de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați lasagna cu sos alb, lasagna mexicană cu sos alb și lasagna mexicană cu sos alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul. Gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul este fraged; scurgere. Se adauga smantana, crema de branza, busuioc, oregano, condimente italiene, sare si piper; gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Adăugați treptat brânzeturile cheddar și Gouda, amestecând până când brânza se topește; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
GoudaGouda
4
Combinați brânza de vaci și oul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
(Keebler)(Keebler)
5
Puneți jumătate din tăițeii lasagna într-un strat de 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din sosul de carne, jumătate din amestecul de brânză de vaci și jumătate din brânză mozzarella. Repetați straturile cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se coace la 375°, neacoperit, timp de 30-35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista