Lasagna Cu Patru Brânzeturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu patru brânzeturi. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, oregano, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna cu sos alb-Lasagna cu o poftă de mâncare, un sos de brânză mozzarella alb, Lasagna Cu Șase Brânzeturi, și Patru Lasagna Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți. Într-un blender, procesați roșiile până se omogenizează. Se amestecă amestecul de vită împreună cu ciupercile, pasta de roșii și condimentele; se fierbe 15 minute.
Într-un castron, combinați brânza de vaci, parmezanul, cheddarul, 1/2 cană mozzarella și ouăle.
Întindeți 2 căni de sos de carne în fundul unui 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Aranjați jumătate din tăiței peste sos.
Întindeți amestecul de brânză peste tăiței. Se acoperă cu fidea și sosul rămas.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute. Descoperă; se presară cu mozzarella rămasă. Reveniți la cuptor timp de 15 minute sau până când brânza este topită.