Lasagna cu legume de toamnă, Gruyingincrotre și Sage BC. Chamel
Lasagna cu legume de toamnă, Gruyingincrumre și Sage Bincramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Lasagna de vită și bechamel, Lasagna cu ciuperci, roșii și sos B-Chamel, și Duminica savuroasa: Lasagna Bolognese cu sos Bechamel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti bchamel, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Puneți făina într-un cuptor olandez și adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Bateti
4
Adăugați 1/2 cană de ceapă, salvie, șalotă, 1/2 linguriță de sare și frunze de dafin. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Se strecoară bchamel printr-o sită peste un castron și se aruncă solidele. Puneți bchamelul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Pentru a pregăti umplutura, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adaugă 2 1/2 cesti de ceapa si usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
7
Adăugați 1/2 linguriță sare și spanac; saut 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Sare
8
Combinați 1 1/2 lingurițe de ulei, 1/2 linguriță de sare, ciuperci și cartofi dulci pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi Dulci
Ciuperci
Jeleu
Rola
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Combinați brânzeturile; pus deoparte.
11
Pentru a pregăti tăiței, înmuiați tăiței în apă caldă într-un vas de copt de 13 x 9 inci 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Scurgere.
13
Răspândiți 3/4 cană bchamel în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste bchamel; se acoperă cu jumătate de amestec de ciuperci, 1 1/2 căni bchamel și 1/3 cană amestec de brânză. Se acoperă cu 3 tăiței, amestec de spanac, 1 1/2 căni bchamel și 1/3 cană amestec de brânză. Se acoperă cu 3 tăiței, amestecul de ciuperci Rămas, 1 1/2 căni bchamel și 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Paste
Spanac
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Întindeți bchamelul rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Se presară cu brânză rămasă; coaceți încă 10 minute.