Lasagna cu legume de toamnă, Gruyingincrotre și Sage BC. Chamel

Lasagna cu legume de toamnă, Gruyingincrotre și Sage BC. Chamel
Lasagna cu legume de toamnă, Gruyingincrumre și Sage Bincramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Lasagna de vită și bechamel, Lasagna cu ciuperci, roșii și sos B-Chamel, și Duminica savuroasa: Lasagna Bolognese cu sos Bechamel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti bchamel, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Puneți făina într-un cuptor olandez și adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BatetiBateti
4
Adăugați 1/2 cană de ceapă, salvie, șalotă, 1/2 linguriță de sare și frunze de dafin. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Se strecoară bchamel printr-o sită peste un castron și se aruncă solidele. Puneți bchamelul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Pentru a pregăti umplutura, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă 2 1/2 cesti de ceapa si usturoi; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați 1/2 linguriță sare și spanac; saut 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SareSare
8
Combinați 1 1/2 lingurițe de ulei, 1/2 linguriță de sare, ciuperci și cartofi dulci pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cartofi DulciCartofi Dulci
CiuperciCiuperci
JeleuJeleu
RolaRola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Combinați brânzeturile; pus deoparte.
11
Pentru a pregăti tăiței, înmuiați tăiței în apă caldă într-un vas de copt de 13 x 9 inci 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Scurgere.
13
Răspândiți 3/4 cană bchamel în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste bchamel; se acoperă cu jumătate de amestec de ciuperci, 1 1/2 căni bchamel și 1/3 cană amestec de brânză. Se acoperă cu 3 tăiței, amestec de spanac, 1 1/2 căni bchamel și 1/3 cană amestec de brânză. Se acoperă cu 3 tăiței, amestecul de ciuperci Rămas, 1 1/2 căni bchamel și 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
PastePaste
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Întindeți bchamelul rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se presară cu brânză rămasă; coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate78
Revista