Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Lasagna de școală veche cu sos bolognez acasă. Această rețetă servește 12. Acest fel principal are 696 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru 3,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de busuioc bine ambalate, usturoi, ulei de măsline și ulei de măsline. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna incredibilă cu sos bolognez, Duminica savuroasă: Lasagna Bolognese cu sos bechamel, și Rag alla bolognese (sos bolognez).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie de copt de 13 pe 9 inci
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline și adăugați ceapa și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Când devine maro deschis, adăugați cimbru, frunze de dafin și roșii. Se fierbe timp de 20 de minute, apoi se gustă pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3
Îndepărtați și aruncați cimbru și frunzele de dafin. Amestecați frunzele de busuioc și opriți focul pentru a permite sosului să se "odihnească"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Paste: aduceți apa la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați sarea și foile de lasagna. Gatiti 4 minute, scurgeti si clatiti sub apa rece. Pastele ar trebui să fie încă foarte ferme la atingere. Separați cu atenție cearșafurile, astfel încât să nu se lipească între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Împărțiți sosul de roșii în jumătate și rezervați jumătate pentru Bolognese și jumătate pentru lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
1
Puneți un strat subțire de sos în fundul tăvii de copt. Aranjați un strat de foi de paste peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Presărați o parte din mozzarella și parmezan peste paste și un alt strat subțire de sos. Repetați procesul de stratificare de încă 2 ori. Este important să rămână brânză și sos pentru partea de sus. Nota bucătarului: îmi place să obțin o bucată de colț din tigaie și să aleg marginile crocante ale stratului superior. Când terminați, ar trebui să existe 4 straturi de paste și 5 straturi de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și puneți-l în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți timp de 45 de minute. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F și îndepărtați folia de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până când blatul se rumeneste ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Într-o oală mare largă la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute, amestecând cu o lingură de lemn pentru a sparge bucățile. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scoateți carnea de vită din oală și puneți-o deoparte. Puneți oala înapoi la foc și adăugați puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovi, ceapă și țelină. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați carnea de vită înapoi în oală, apoi adăugați rețeta rezervată 1/2 de sos de roșii. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când ați terminat, terminați cu lapte, gustați, condimentați și serviți, lingurați peste lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagna. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs doar în cei mai buni ani de recoltă, cu struguri din zonele de cultivare a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșie rubinie profundă. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O gură plină, lungă și caldă.