Lasagna clasică cu sos bolognez

Lasagna clasică cu sos bolognez
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Lasagna de școală veche cu sos bolognez acasă. Această rețetă servește 12. Acest fel principal are 696 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru 3,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de busuioc bine ambalate, usturoi, ulei de măsline și ulei de măsline. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna incredibilă cu sos bolognez, Duminica savuroasă: Lasagna Bolognese cu sos bechamel, și Rag alla bolognese (sos bolognez).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: tigaie de copt de 13 pe 9 inci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline și adăugați ceapa și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Când devine maro deschis, adăugați cimbru, frunze de dafin și roșii. Se fierbe timp de 20 de minute, apoi se gustă pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Îndepărtați și aruncați cimbru și frunzele de dafin. Amestecați frunzele de busuioc și opriți focul pentru a permite sosului să se "odihnească"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Paste: aduceți apa la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați sarea și foile de lasagna. Gatiti 4 minute, scurgeti si clatiti sub apa rece. Pastele ar trebui să fie încă foarte ferme la atingere. Separați cu atenție cearșafurile, astfel încât să nu se lipească între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Împărțiți sosul de roșii în jumătate și rezervați jumătate pentru Bolognese și jumătate pentru lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
1
Puneți un strat subțire de sos în fundul tăvii de copt. Aranjați un strat de foi de paste peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Presărați o parte din mozzarella și parmezan peste paste și un alt strat subțire de sos. Repetați procesul de stratificare de încă 2 ori. Este important să rămână brânză și sos pentru partea de sus. Nota bucătarului: îmi place să obțin o bucată de colț din tigaie și să aleg marginile crocante ale stratului superior. Când terminați, ar trebui să existe 4 straturi de paste și 5 straturi de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu și puneți-l în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Coaceți timp de 45 de minute. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F și îndepărtați folia de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Coaceți până când blatul se rumeneste ușor, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească aproximativ 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Într-o oală mare largă la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute, amestecând cu o lingură de lemn pentru a sparge bucățile. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Scoateți carnea de vită din oală și puneți-o deoparte. Puneți oala înapoi la foc și adăugați puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați morcovi, ceapă și țelină. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați carnea de vită înapoi în oală, apoi adăugați rețeta rezervată 1/2 de sos de roșii. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Când ați terminat, terminați cu lapte, gustați, condimentați și serviți, lingurați peste lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagna. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs doar în cei mai buni ani de recoltă, cu struguri din zonele de cultivare a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșie rubinie profundă. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O gură plină, lungă și caldă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate28
Revista