Lasagna Clasică
Lasagna clasică necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 654 calorii, 39G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, oregano, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Lasagna Clasică, Lasagna Clasică, și Lasagna Clasică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței lasagna și uleiul de măsline; gatiti pana al dente, 8-10 minute; scurgere.
Gatiti carnea de vita macinata si carnatii intr-o oala mare la foc mediu; se scurge. Se amestecă ciupercile, sarea de usturoi, oregano, cimbru, busuioc și sos de roșii. Se condimentează cu sare și piper; se fierbe 30 de minute.
Între timp, amestecați brânza ricotta, ouăle și parmezanul într-un castron.
Puneți suficient sos de carne într-un vas de copt de 9x13 inch pentru a acoperi fundul într-un strat subțire. Formați un strat deasupra sosului cu 3 tăiței de lasagna.
Întindeți aproximativ 1/4 din amestecul de brânză ricotta peste tăiței.
Presărați aproximativ 1/3 din brânza mozzarella peste amestecul de brânză ricotta și apoi turnați aproximativ 1/3 din sosul de carne peste brânza mozzarella. Repetați stratificarea încă de două ori, topping cu restul de 1/4 kilogram de brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 90 de minute. Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.