Larry ' s Carne Asada Tacos
Larry ' s Carne Asada Tacos este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 16 porții. O porție conține 317 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Chiles ancho, salată iceberg, sare gri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, și Carne Asada Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați carnea în fâșii groase de 1/4 inci. Forma pieselor nu contează, dar cele mai mari vor fi mai ușor de grătar.
Scoateți semințele din ardei iute și prăjiți semințele într-o tigaie uscată până se colorează ușor.
Puneți semințele pe o farfurie și răciți-le complet. Într-o râșniță de condimente sau o moară de cafea, măcinați semințele la o consistență fină.
Așezați carnea într-un castron mare și adăugați semințe de chili măcinate, usturoi, frunze de dafin sfărâmate și suficient ulei de măsline pentru a acoperi carnea.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei reci timp de 3 până la 4 ore.
Pregătiți un foc fierbinte de cărbune. Condimentează carnea cu sare. Grătar pe ambele părți până când este făcut pe gustul tău. Puneți carnea deoparte în timp ce grătați tortilele rapid pe ambele părți pentru a le încălzi. Puneți felii de carne în fiecare tortilla și garnisiți cu salată, ceapă și salsa.
Într-o tigaie mare căptușită cu folie de aluminiu, prăjiți ardeii iute la foc moderat timp de aproximativ 5 minute, până când aproape fumează, amestecând des.
Aduceți 2 căni de apă sărată la fiert.
Adăugați ardeii prăjiți, usturoiul și oregano. Simmer aproximativ 10 minute, sau până când chiles sunt moi.
Se toarnă într-un blender. Amestecați la viteză mică timp de câteva secunde, apoi creșteți la viteză mare timp de aproximativ 1 minut sau până la netezire.
Adăugați apă la sosul subțire, dacă preferați.