Larb Gai-Salată De Pui Thailandeză
Reteta Larb Gai-salata de pui thailandeza este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 4 porții cu 81 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, pudră de orez prăjită, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Larb Thailandeză, Larb De Pui Thailandez, și Larb De Pui Thailandez pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.