Lapte De Migdale Cu Boabe Roșii Fără Lactate Panna Cottas

Lapte De Migdale Cu Boabe Roșii Fără Lactate Panna Cottas
Nevoie de o desert fără gluten? Lapte de migdale cu fructe de pădure roșii fără lactate Panna Cottas ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 333 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți gelatină pudră înflorită în apă de 2 tb, lapte de migdale fără lapte, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Lapte De Migdale Cu Boabe Roșii Fără Lactate Panna Cottas, Lapte De Migdale Cu Boabe Roșii Panna Cottas, și Stroganoff de vită fără lactate cu lapte de migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, curățați zmeura și coacăzul roșu împreună și împărțiți amestecul în 4-6 pahare. Înghețați (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția gelatinei, într-o cratiță la foc mediu și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Încălziți gelatina în cuptorul cu microunde timp de 8 secunde și amestecați-o rapid în amestecul de cremă. Dacă nu aveți un cuptor cu microunde, puneți ceașca cu gelatina într-o cratiță mare, cu suficientă apă pentru a veni la jumătatea părților laterale ale bolului de gelatină, la foc mediu și lăsați gelatina să se topească așa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Lăsați amestecul de panna cotta să se răcească până la călduț.
5
Scoateți paharele din congelator și turnați încet crema peste piureul de fructe de pădure roșii și lăsați să se pună la frigider cel puțin 3 ore.Decorați cu fructe de pădure proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista