Lapte De Bază De Nuci

Lapte De Bază De Nuci
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Laptele de bază cu nuci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, migdale, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, și Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile într-un castron mare și adăugați apă laacoperiți cu 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea cel puțin 12 ore (aceasta este cheia pentru rezultate mătăsoase, nongritty; cu cât nucile se înmoaie mai mult, cu atât laptele va fi mai fin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
NuciNuci
3
Scurgeți piulițele; aruncați lichidul de înmuiere. Pur și simplu nuci, agave, sare și 4 căni de apă foarte fierbinte(dar nu fierbe; apa fierbinte produce cremă lapte) într-un blender la viteză mare până când este foarte netedă, aproximativ 2 minute. Se strecoară prino sită cu ochiuri fine într-un castron mediu,apăsând pe solide; aruncați pulpa de nuci.Lapte de nuci subțire cu apă, după cum este necesarpentru a ajunge la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De NuciLapte De Nuci
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ApăApă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
4
Transferați lacontainer etanș și răciți până la rece.
5
Faceți înainte: nucile pot fi înmuiate2 zile înainte; acoperi. Se poate face lapte de nucă3 zile înainte; Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De NuciLapte De Nuci
NuciNuci
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista