Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 607 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de drojdie activă, zahăr brun ferm, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Budincă De Lapte, Torturi Bundt Cu Lapte, și Pecan-Zară Dressing Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cană de măsurare din sticlă, adăugați apa caldă, amestecați drojdia și 1/2 linguriță de zahăr și lăsați să înflorească până se spumează, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2
Combinați făina de porumb, făina, sarea și zahărul brun într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă amestecul de drojdie în ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Combinați Zara și ouăle în aceeași cană de măsurare folosită pentru drojdie și adăugați-o în amestecul de drojdie și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane Salvatoare
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
5
Se amestecă bine cu un bici. Puneți deoparte timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare, adăugați 1/3 din ulei și o lingură de unt și încălziți până la cald. Puneți 2 uncii de aluat pe tort în tigaie, gătiți timp de 2 până la 3 minute, răsturnați și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Polonic
7
Scoateți tortul pe o placă căptușită cu prosop, apoi presărați ușor cu sare de mare. Repetați cu aluatul rămas, adăugând ulei suplimentar și unt pe lot. Aranjați prăjiturile cu sapa pe un platou de servire și serviți imediat cu unt de melasă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Într-un castron mic, bateți untul cu un mixer de mână până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați sarea, cayenne și melasa și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Sfatul tipului: dacă aveți timp, întoarceți amestecul de unt pe o bucată de folie de plastic și formați-l într-un cilindru. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră. Feliați în runde de 1/4 inci și serviți cu prăjituri cu sapă.