Lamaie Zahar Ars Tarta
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu lămâie br suc de lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, aluatul de patiserie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Lamaie Zahar Ars Tarta, Dovleac Tarta De Zahar Ars, și Tarta Cu Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc în tigaie tartă și tăiați marginile. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu adânc, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Bateți împreună smântâna, 1/2 cană de zahăr, coaja, sucul, gălbenușurile și oul întreg până se combină.
Puneți coaja de tartă (în tigaie) pe o foaie mare de copt și transferați-o în cuptor. Cu suportul cuptorului extins, turnați cu grijă umplutura în coajă de tartă (crema va avea în continuare bule deasupra), apoi glisați cu grijă raftul în cuptor.
Coaceți tarta până când crema este setată la 3 inci de margine, dar tremură ușor în centru când este agitată ușor, 25 până la 35 de minute.
Se scoate din foaia de copt și se răcește în tigaie pe un raft 30 de minute, apoi se scoate partea de tigaie și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 1/4 ore.
Chiar înainte de servire, se presara restul de zahăr lingura uniform peste partea de sus a tarta. Mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi chiar deasupra tartă, evitând crusta, până când zahărul este caramelizat și ușor rumenit (aveți grijă să nu ardeți zahărul).
Lăsați tarta să stea cu 5 minute înainte de servire.
Tarta, fără blat caramelizat, poate fi coaptă și răcită cu 1 zi înainte, apoi răcită într-un recipient etanș. Ștergeți foarte ușor orice umiditate de pe suprafața tartei cu prosoape de hârtie înainte de a stropi cu zahăr și de a carameliza blatul.