Lamaie Zahar Ars Tarta

Lamaie Zahar Ars Tarta
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu lămâie br suc de lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, aluatul de patiserie, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Lamaie Zahar Ars Tarta, Dovleac Tarta De Zahar Ars, și Tarta Cu Crema De Zahar Ars.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc în tigaie tartă și tăiați marginile. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu adânc, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Bateți împreună smântâna, 1/2 cană de zahăr, coaja, sucul, gălbenușurile și oul întreg până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Puneți coaja de tartă (în tigaie) pe o foaie mare de copt și transferați-o în cuptor. Cu suportul cuptorului extins, turnați cu grijă umplutura în coajă de tartă (crema va avea în continuare bule deasupra), apoi glisați cu grijă raftul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Coaceți tarta până când crema este setată la 3 inci de margine, dar tremură ușor în centru când este agitată ușor, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se scoate din foaia de copt și se răcește în tigaie pe un raft 30 de minute, apoi se scoate partea de tigaie și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Chiar înainte de servire, se presara restul de zahăr lingura uniform peste partea de sus a tarta. Mutați flacăra suflantei uniform înainte și înapoi chiar deasupra tartă, evitând crusta, până când zahărul este caramelizat și ușor rumenit (aveți grijă să nu ardeți zahărul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
11
Lăsați tarta să stea cu 5 minute înainte de servire.
1
Tarta, fără blat caramelizat, poate fi coaptă și răcită cu 1 zi înainte, apoi răcită într-un recipient etanș. Ștergeți foarte ușor orice umiditate de pe suprafața tartei cu prosoape de hârtie înainte de a stropi cu zahăr și de a carameliza blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista