Lager și pui la gratar cu lamaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.3 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oregano, sos de soia, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Lager și lămâie-Limeade, Creveți Aburit Cu Lager, Lamaie Si Cimbru, și Maple Lager Chicken Ridge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adauga carnea de pui; sigiliu și marinat în frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Pregătiți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 5 minute pe fiecare parte sau până la făcut.