Ladyfingers cu vârf de zmeură

Ladyfingers cu vârf de zmeură
Rețeta Raspberry-Topped Ladyfingers vă poate satisface pofta de cajun în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 2 și costă 1,97 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 325 de calorii. Mergeți la magazin și luați degete, zmeură, iaurt de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheesecake cu blat de zmeură, brioșe cu lămâie cu vârf de zmeură și brioșe cu zmeură cu vârf de ovăz.

Instrucțiuni

1
Așezați trei funduri de ladyfinger pe fiecare dintre cele două farfurii de desert; uns cu dulceata. Înlocuiți vârfurile ladyfinger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
2
Combinați iaurtul și vanilia; lingura deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Se presara cu zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru Ladyfingers. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
BucătăriicreolCajun
Revista