Muschi de miel cu firimituri de muștar
Coapsele de miel cu firimituri de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 868 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de parmezan, pesmet grosier, coapse de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați muschi de miel "lime 'N The Cumin" , Cod La Cuptor Cu Firimituri De Muștar, și Cotlet de porc cu firimituri de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Topiți cele 3 linguri de unt într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați coapsele de miel cu sare și piper și dragați în făină.
Se adaugă în tigaie și se gătește la foc moderat, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 6 minute.
Lăsați mielul să se răcească ușor, apoi uscați-l și periați cu muștarul.
Pe o farfurie, amestecați firimiturile de pâine cu pătrunjelul, usturoiul, șalota, oregano, busuiocul, parmezanul și untul topit.
Rulați mielul în amestecul de firimituri, presându-l în carne.
Întoarceți mielul în tigaie și prăjiți aproximativ 15 minute pentru carne medie-rară.
Se transferă pe o suprafață de lucru, se acoperă ușor cu folie și se lasă să stea 5 minute. Feliați coapsele de miel cu grosimea de 1/3 inch și serviți.