Ladyfinger Lemon Torte

Ladyfinger Lemon Torte
Ladyfinger Lemon Torte necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 313 de calorii, 4 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită coajă de lămâie, suc de lămâie, smântână grea pentru frișcă și degete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 17%. Rețete similare includ Lemon Ladyfinger Dessert, Ladyfinger Lemon Dessert și No Bake Lemon Ladyfinger Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați gălbenușurile, 1-1/4 cani de zahăr, sucul de lămâie și albușurile. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți și amestecați timp de 8-10 minute sau până când amestecul ajunge la 160° sau este suficient de gros pentru a acoperi o lingură de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Lamaie Si Frunze De Menta ProaspataFelii De Lamaie Si Frunze De Menta Proaspata
Lămâie și Frunze De Mentă ProaspătăLămâie și Frunze De Mentă Proaspătă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc. Se răcește rapid punând tigaia într-un castron cu apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un castron, apăsați folie de plastic pe suprafața cremei. Se da la rece timp de 2-3 ore sau până când se fixează parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mare, bate smântâna la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, la mare putere, până se formează vârfuri tari. Încorporați treptat frișca în amestecul de lămâie răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aranjați 24 de degete în jurul marginii unui 9 inci neuns. tigaie cu arc. Aranjați 16 degete pe fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Se unge cu jumătate din amestecul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Strat cu degetele rămase; acoperiți cu amestecul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Acoperiți și congelați peste noapte.
9
Scoateți din congelator cu 5 minute înainte de tăiere.
10
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se ornează cu felii de lămâie și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista