La Tacos Transformat: Tilapia Tacos

La Tacos Transformat: Tilapia Tacos
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Transformat la Tacos: Tilapia Tacos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 580 calorii, 51G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $6.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, coriandru, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Această rețetă de la doctoroz.com are 135 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Tilapia Tacos, și Tilapia Tacos.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate77
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista