L 'osso Buco a L' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1084 calorii, 91G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de săgeată, pastă de roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orange Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
1
Puneți 2 linguri de făină într-o pungă de plastic bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați puțină sare și piper și agitați pentru a combina. Ștergeți bucățile de vițel cu o cârpă umedă pentru a îndepărta praful osos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Puneți bucăți de ciolan de vițel în pungă și agitați pentru a acoperi fiecare bucată cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Puneți untul și uleiul clarificat într-o tigaie mare (tigaie) și încălziți la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți bucățile de vițel făinoase în unt/ulei. Ar trebui să spumeze și să se prăjească până la aur. Întoarceți-vă la culoare uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și coaja de portocală. Aruncați bucățile de vițel și legumele împreună și reduceți căldura la 300 de grade F. și lăsați să "transpire" (uleiurile naturale "mărgele" din legume precum transpirația) timp de 3 minute. Acum adăugați 2 căni de vin alb uscat și răzuiți baza de tigaie cu "spurtle" din lemn sau lingură pentru a ridica orice sediment în sos. Reduceți căldura la foc mic, adăugați Garni de buchet (legați-vă cu sfoară dacă sunt proaspete sau într-o pungă de muselină dacă se folosesc ierburi uscate) și pasta de roșii pe care trebuie să o amestecați bine. Se fierbe cu un capac strâns timp de 2 ore - adăugând încă 1 1/4 căni de vin alb uscat. Aproximativ 30 de minute înainte de servire adăugați sucul de portocale. Când carnea este foarte fragedă, scoateți bucățile de vițel, treceți sosul și legumele printr-o strecurătoare și reîncălziți bucățile de ciolan de vițel în sos. Corectați condimentul și îngroșați, dacă este necesar, cu puțină pastă de săgeată. Puneți orezul cu bucățile de portocale pe o farfurie mare de servire. Puneți bucățile de vițel deasupra și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sec
Buchet Garni
Precum Invidia îngerilor
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire