L 'osso Buco a L' Orange

L 'osso Buco a L' Orange
L 'osso Buco a L' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1084 calorii, 91G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.66 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de săgeată, pastă de roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orange Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 linguri de făină într-o pungă de plastic bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați puțină sare și piper și agitați pentru a combina. Ștergeți bucățile de vițel cu o cârpă umedă pentru a îndepărta praful osos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Puneți bucăți de ciolan de vițel în pungă și agitați pentru a acoperi fiecare bucată cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Puneți untul și uleiul clarificat într-o tigaie mare (tigaie) și încălziți la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Puneți bucățile de vițel făinoase în unt/ulei. Ar trebui să spumeze și să se prăjească până la aur. Întoarceți-vă la culoare uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și coaja de portocală. Aruncați bucățile de vițel și legumele împreună și reduceți căldura la 300 de grade F. și lăsați să "transpire" (uleiurile naturale "mărgele" din legume precum transpirația) timp de 3 minute. Acum adăugați 2 căni de vin alb uscat și răzuiți baza de tigaie cu "spurtle" din lemn sau lingură pentru a ridica orice sediment în sos. Reduceți căldura la foc mic, adăugați Garni de buchet (legați-vă cu sfoară dacă sunt proaspete sau într-o pungă de muselină dacă se folosesc ierburi uscate) și pasta de roșii pe care trebuie să o amestecați bine. Se fierbe cu un capac strâns timp de 2 ore - adăugând încă 1 1/4 căni de vin alb uscat. Aproximativ 30 de minute înainte de servire adăugați sucul de portocale. Când carnea este foarte fragedă, scoateți bucățile de vițel, treceți sosul și legumele printr-o strecurătoare și reîncălziți bucățile de ciolan de vițel în sos. Corectați condimentul și îngroșați, dacă este necesar, cu puțină pastă de săgeată. Puneți orezul cu bucățile de portocale pe o farfurie mare de servire. Puneți bucățile de vițel deasupra și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
Buchet GarniBuchet Garni
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ierburi UscateIerburi Uscate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
ArorutArorut
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista