Kumquats Murat
Kumquats murat este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 3 porții cu 291 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 153 de fani. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, sare de murat, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Kumquats în sirop de vanilie, Verdeață consistentă cu Kumquats, și Kumquats Picant-Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați kumquats și alegeți pentru cei care au pete moi.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capătul tulpinii și tăiați kumquats-ul în jumătate. Scoateți orice semințe vizibile cu vârful cuțitului.
Așezați kumquats înjumătățiți într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere și apoi opriți focul.
Lăsați kumquats să stea cinci minute.
În aceeași cratiță, combinați oțetul, zahărul și sarea.
Așezați condimentele în centrul unei lungimi de pânză de brânză sau într-un infuzor de ceai și puneți-le în oală cu oțet și zahăr. Aduceți la fierbere.
Odată ce lichidul a fiert, adăugați kumquats-ul înmuiat. Se fierbe timp de 1-2 minute.
Scoateți oala de pe foc și pâlnie kumquats și lichid în borcane pregătite.
Pentru borcane stabile la raft, ștergeți jantele, aplicați capace și inele și procesați într-o cutie de apă clocotită timp de 10 minute.
Dacă faceți murături ca frigider, lăsați borcanele să se răcească bine și apoi păstrați-le la frigider.
Lăsați murăturile să se odihnească 24 de ore înainte de a mânca.
Murăturile la frigider vor păstra 4-6 săptămâni. Murăturile procesate nedeschise vor păstra până la un an pe raft.