Kumquat-compot de boabe de piper cu brânză din lapte de vacă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de Kumquat-piper cu brânză din lapte de vacă. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 200 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați anasonul stelar, zahărul, brânza de lapte de vacă în vârstă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kumquat, piper verde și pastă de usturoi, Compot De Caise Și Kumquat, și Kumquat și compot de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pentru a face compotul: într-o oală medie cu fund greu, aduceți apa și zahărul la fierbere. Continuați să gătiți până când amestecul este redus la jumătate, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la mediu-scăzut și adăugați ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a pâinii. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand kumquats sunt moi, 5 pana la 6 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Face aproximativ 1/2 cană.)
Tăiați feliile de pâine în 3 bucăți fiecare.
Se pune pe o foaie de copt și se prăjește la cuptor până se rumenesc. Întoarceți feliile și pâinea prăjită.
Lasă să se răcească complet.
Pentru a servi, așezați puțin compot pe fiecare felie de pâine.