Krautburger
Krautburger necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 281 calorii. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar ușoară, aluat de pâine, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scurgeți grăsimea. Se amestecă amestecul de varză și supă de ceapă; gatiti 5 minute mai mult, sau pana se rumeneste usor. Pune deoparte.
Rulați o bucată de aluat de pâine într-un dreptunghi de 16x8 inch, apoi tăiați în opt pătrate de 4 inch. Lingura amestec de varză în centrul fiecărui pătrat, de sus cu 1 felie de brânză mică și să aducă puncte diagonale, ciupit marginile închise.
Așezați krautburgers pe o foaie de prăjituri acoperită cu spray de gătit și lăsați să crească aproximativ 10 minute.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Periați blaturile de rulouri calde cu margarină. Repetați procesul cu a doua pâine și amestecul de varză rămas și brânza.