Salată de Kale cu anghinare la grătar

Salată de Kale cu anghinare la grătar
Salata de Kale cu anghinare la grătar este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, crenguță de cimbru, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Caesar La Grătar, Salată De Avocado La Grătar, și Salată de varză la grătar, smochine și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie într - o oală sub presiune de 6 sau 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați jumătăți de lămâie, vin, 2 căni de apă, frunze de dafin și cimbru la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Taie tulpina de fiecare anghinare la 1 inch de bază; coaja stem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fraged.
5
Adăugați anghinare la oala sub presiune. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
6
Scoateți din căldură; eliberați presiunea prin aerisirea aburului sau așezați aragazul sub apă rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Scoateți capacul; lăsați să stea 30 de minute.
8
Scoateți anghinarea din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
9
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
10
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură.
11
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Combinați 1 lingură ulei, anghinare, 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Adăugați anghinare în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
15
Combinați stafidele și 1/2 cană de apă fierbinte; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
16
Scurgere.
17
Combinați ardeiul rămas, sarea, uleiul, 2 linguri de suc și următoarele 3 ingrediente (prin zahăr) într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Adăugați kale; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
19
Așezați 1 cană amestec de kale pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 4 bucăți de anghinare, 1 lingură de stafide și 1 lingură de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
KaleKale
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista