Puiul, vinetele și Curry-ul de roșii necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete, Conopidă Și Curry De Roșii, Vinete, năut și Curry de roșii, și Vinete, roșii și Curry de ceapă verde.
Instrucțiuni
1
Combinați pudra de curry, sarea și ardeiul într-un vas superficial. Piept de pui dragat în amestecul de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
(tub Mare)
2
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați jumătate de pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați vinetele, ceapa și ardeiul gras în tigaie; gătiți 3 minute sau până când legumele sunt crocante, amestecând frecvent. Întoarceți puiul la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați suc de roșii, ardei roșu și usturoi; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Weingut OTT Der Ott Gruner Veltliner cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.