Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Kolaches cu aluat de smântână. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, zahăr, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Kolaches Cu Aluat De Smântână, Moravia Kolaches-Kolaches Dublu De Umplere, și Cremă De Brânză De Afine Kolaches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți untul, laptele, apa și smântâna într-o cratiță setată la foc mediu. Se aduce la fierbere, apoi se lasă să se răcească la 130 de grade. Când se răcește, puteți adăuga un strop de extract de vanilie sau butternut dacă doriți (total opțional).În timp ce amestecul de lapte se răcește, puneți 2 căni de făină de pâine, drojdie, zahăr și sare într — un bol de amestecare – - de preferință un mixer cu suport, astfel încât să puteți folosi cârligul pentru aluat. Adăugați treptat amestecul de lapte și amestecați până se amestecă, apoi amestecați oul. Din acest punct, adăugați făina rămasă cu sferturi de cești până când aveți un aluat moale. Acest aluat este ușor lipicios, deși ar trebui să fie mai puțin după frământare. Am folosit exact 3 căni sau 13,5 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Smântână
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Vanilie
Unt
Aluat
Zahăr
Apă
Drojdie
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Stand Mixer
Tigaie Cu Sos
2
Puneți vasul pe suportul mixerului și frământați cu cârligul de aluat până când este neted și elastic. Aluatul s-ar putea lipi puțin pe măsură ce frământă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Transferați într-un vas bine uns. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe suprafața ușor făinată. Ciupiți 16 porțiuni de dimensiuni egale și formați în bile mici sau pete. Alternativ, puteți bate aluatul într-un dreptunghi mare și tăiați în pătrate dacă doriți kolaches pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați 8 bile (sau pătrate) pe fiecare dintre cele două tigăi căptușite cu pergament de 13 inci de 9 inci, distanțate la aproximativ un centimetru. Alternativ, puteți face acest lucru pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Periați cu unt topit sau scurtare pentru o rumenire mai mică.Acoperiți ușor cu o foaie unsă de folie de plastic și lăsați să crească timp de o oră.În timp ce creșteți, amestecați ingredientele pentru topping și umplutură.Faceți o indentare în fiecare bilă înălțată și umpleți cu aproximativ o lingură de umplutură de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Scurtarea
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Ungeți ușor cu unt și presărați toppingul peste chiflă și umplutură.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și lăsați chiflele să stea în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți aproximativ 15 minute la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire. Cele umplute cu fructe sunt foarte bune fierbinți, dar cele cu cremă de brânză sunt mai bine calde sau chiar la temperatura camerei.