Kimchi orez prăjit cu ou prăjit

Kimchi orez prăjit cu ou prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul prăjit Kimchi cu ou prăjit. Această rețetă face 1 porții cu 1385 calorii, 20g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână foarte kimchi, ulei de măsline, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 18 ar spune că a lovit la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Orez prăjit Kimchi (Kimchi Bokkumbap), și Kimchi Bokkeumbab (Orez Prăjit Kimchi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Întoarceți focul la mare și adăugați kimchi și gătiți timp de 2 sau 3 minute până când începe să se croiască pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
KimchiKimchi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați sosul de soia și orezul și amestecați bine pentru a combina. Gatiti pana cand orezul se incalzeste si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Transferați orezul într-un castron cald și puțin adânc și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie și adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și readuceți-o în aragazul setat la foc mare. Spargeți oul în tigaie, presărați-l cu un vârf de sare și acoperiți imediat tigaia cu un capac. Gatiti pana cand albusul de ou este fiert si galbenusul este abia setat. Alunecați o spatulă sub ou și transferați-o deasupra orezului. Împrăștiați scallionul peste vas și presărați cu pudra de chili. Mâncați imediat, fiind sigur că rupeți gălbenușul și lăsați-l să acționeze ca un sos peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările de teren Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate16
Revista