Kimchi Alb Spumant

Kimchi Alb Spumant
Kimchi alb spumant este un fără gluten și fără lactate farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 11 cenți pe porție. Dacă aveți Nasturel, oțet de orez, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kimchi Alb Spumant, Baek Kimchi (Kimchi Alb), și Kimchi Alb.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, aruncați varza cu sarea și strecurați-o pentru a se înmuia ușor. Acoperiți cu o farfurie mică și o cutie grea și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă orice lichid. Se amestecă în oțet, scallions, morcov și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3
Adăugați 7UP, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte. Îndoiți Crețul de apă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista