O porție conține 257 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 91 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere tarte, ardei gras, cârnați polonezi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Apple Kielbasa Kabobs, Kielbasan Apple Kabobs, și Kielbasa Pui Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de afine, oțetul și sosul de soia. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ cârnați, mere și ardei. Grătar, neacoperit, la foc indirect timp de 8 minute sau până când este încălzit, rotind și periat ocazional cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte