Ketchup De Roșii Prăjite
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Ketchupul de roșii prăjit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 98 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, miere, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ketchup De Roșii Prăjite, Ketchup De Roșii Prăjit În Stil Indesat, și Ketchup de roșii prăjite pentru schimbul de alimente din Chicago.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Într-un castron mic, aruncați roșiile în 1 lingură de ulei de măsline și așezați-le pe o foaie de copt. Prăjiți până la moale, 10 până la 15 minute.
Transferați roșiile într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară, apăsând pe solide cu o lingură de lemn pentru a extrage cât mai multă pulpă și suc.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până aproape de fumat și sotati ceapa și usturoiul până la translucid.
Adăugați piureul de roșii, oțetul de cidru, zahărul brun, scorțișoara, ienibaharul și mierea și condimentați cu sare și piper. Continuați să gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când este gros, aproximativ 20 de minute. Poate fi refrigerat, acoperit, până la 2 zile.