Ken 's Kickin' Posole
Ken Kickin ' Posole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 2.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 373 calorii. Dacă aveți ardei jalapeno, coriandru, coapse de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 266 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Kickin ' Cottage Pie, Kickin ' Năut, și Kickin ' BBQ Spice freca.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați chilii poblano tăiați cu fața în jos pe foaia de copt.
Gătiti sub broilerul preîncălzit până când pielea ardeilor s-a înnegrit și s-a blisterat, aproximativ 5 minute.
Așezați ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească în timp ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați pielea și aruncați-o. Tăiați ardeii iute.
Gatiti si amestecati slanina intr-un vas mare la foc mediu pana cand si-a eliberat grasimea si incepe sa se crocante, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și aruncați din oală toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de slănină. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați cuburile de carne de porc. Gatiti, amestecand ocazional pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Scoateți carnea de porc din oală și reduceți focul la mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Se amestecă ardeii prăjiți poblano, ardeii jalapeno, oregano, chimen, pudră de chile din New Mexico, cuișoare, sare și cilantro în ceapă; gătiți timp de 1 minut.
Se toarnă bulionul de pui și sosul enchilada. Se amestecă cubulețele de slănină și carne de porc și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 1 oră. Amestecați mămăliga, recuperați-vă și continuați să gătiți încă 1 oră până când carnea de porc este foarte fragedă.