Kefir de lapte: ce este și cum să-l preparați
Lapte Kefir: ce este și cum să preparați ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2472 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cum se prepară Kefir de apă (un tutorial rapid), Kefir cu fructe de padure, și Kefir De Apă.
Instrucțiuni
Așezați boabele de chefir de lapte în fundul unui borcan curat de zidărie. Acoperiți cu 1 litru de lapte proaspăt.Foarte slab, așezați capacul și banda pe borcanul de zidărie. Nu doriți să-l strângeți, deoarece, la fel ca în cazul tuturor fermentațiilor, dioxidul de carbon este creat și trebuie să scape. Cultură pentru 24 de ore" 48 de ore la temperatura camerei. Pentru a pentru un kefir subțire, ușor, puteți cultiva timp de 12 ore.Odată ce cultivarea este completă, strecurați chefirul de lapte într-un nou borcan de zidărie, capac și refrigerați. Începeți să reculturați un nou lot de kefir, dacă doriți sau lăsați boabele de kefir să se odihnească în apă în frigider timp de câteva zile până când sunteți gata să faceți din nou kefir.