Vara Veggie Kebabs este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei grași, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Kebaburi Vegetale De Vară, Kebaburi vegetale de vară cu gust de porumb proaspăt, și Grătar Veggie Kebabs.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați cu grijă legumele pregătite pe frigarui și puneți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Frigarui
3
Combinați uleiul de măsline, sarea, piperul, chimenul, boiaua, agavele și sucul de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Piper
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Periați marinada pe kebaburi și lăsați la marinat timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
5
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți frigăruile pe grătar și gătiți pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total. Aranjați frigăruile pe un platou de servire și serviți.