Kebab-urile picante de pui sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de file de piept de pui, ceapă de primăvară, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 618 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Kebaburi picante de pui cu cartofi de lămâie, și Kebaburi Picante De Porc.
Instrucțiuni
1
Măcinați usturoiul, ghimbirul, coaja de portocală și ceapa de primăvară într-o pastă într-un robot de bucătărie.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați mierea, sucul de portocale, sosul de soia și uleiul, apoi amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se toarnă amestecul peste puiul cubat și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, dar de preferință peste noapte. Aruncați ciupercile în ultima jumătate de oră, astfel încât să capete și o parte din aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Infilați puiul, roșiile, ciupercile și ardeii pe 20 de frigarui de lemn, apoi gătiți pe o tigaie timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când puiul este bine gătit și se rumeneste. Întoarceți kebab-urile frecvent și ungeți cu marinada din când în când până când sunt fierte uniform. Aranjați pe un platou, împrăștiați cu ceapă de primăvară tocată și mâncați cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte