Kebab de vită asiatică la grătar peste orez

Gratar din Asia kebab de vită peste orez ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 653 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de carne de vită rotundă, semințe de susan, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare sunt Kebab de porc la grătar cu marinată asiatică, Tofu asiatic la grătar și kebab de struguri, și Kebab de porc la grătar cu marinată asiatică cea mai sudică.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: frigarui din Metal sau lemn
Înveliți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Friptură de frigărui și dovlecei pe frigarui separate. Pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de fasole neagră, oțetul de vin de orez și uleiul de susan.
Ungeți amestecul peste toată carnea de vită și dovleceii.
Așezați frigarui pe grătarul fierbinte. Frigarui la grătar timp de 5 minute, întorcându-se o dată în timpul gătitului.
Presărați semințe de susan peste frigarui și grătiți încă 2 minute, până când friptura este gătită și semințele sunt maronii aurii.
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, adăugând ardei gras la începutul timpului de gătit. Condimentează orezul, după gust, cu sare și piper negru.
Serviți jumătate din frigăruile de vită și toate frigăruile de dovlecei peste orez. Salvați frigăruile de vită rămase pentru o altă masă.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese]()
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.