Kebab de pui și ceapă
Kebaburile de pui și ceapă necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Kebab de pui și ceapă, Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească, și Carne de porc marinată și kebab de ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de grătar, ketchupul, ceapa, sucul de lămâie și sosul Tabasco într-un bol mic și bateți până se amestecă.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.
Faceți kebaburi: Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă la o cenușă cenușie. Aruncați puiul cu sos Worcestershire, suc de lămâie și ulei de măsline într-un bol până se amestecă bine. Puneți deoparte pentru a lăsa puiul să se marineze la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute. (Puiul se poate marina, acoperit, la frigider până la 24 de ore.)
Filetați cuburi de pui pe 8 frigarui lungi de metal, alternând cu bucăți de ceapă.
Periați fiecare frigăruie cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Prăjiți sau grătați kebab-urile, întorcându-se des, până când puiul este ușor rumenit și gătit și ceapa este ușor carbonizată la capete, aproximativ 10 minute.
Serviți kebab-urile fierbinți cu sos de scufundare la grătar.