Kebaburile de pui și ceapă necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Kebab de pui și ceapă, Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească, și Carne de porc marinată și kebab de ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de grătar, ketchupul, ceapa, sucul de lămâie și sosul Tabasco într-un bol mic și bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sos Tabasco
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.
3
Faceți kebaburi: Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă la o cenușă cenușie. Aruncați puiul cu sos Worcestershire, suc de lămâie și ulei de măsline într-un bol până se amestecă bine. Puneți deoparte pentru a lăsa puiul să se marineze la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute. (Puiul se poate marina, acoperit, la frigider până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Filetați cuburi de pui pe 8 frigarui lungi de metal, alternând cu bucăți de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Periați fiecare frigăruie cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Prăjiți sau grătați kebab-urile, întorcându-se des, până când puiul este ușor rumenit și gătit și ceapa este ușor carbonizată la capete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți kebab-urile fierbinți cu sos de scufundare la grătar.