Kebab de pui cu salată de morcovi-stafide și sos de iaurt grecesc (Tzatziki)

Kebab de pui cu salată de morcovi-stafide și sos de iaurt grecesc (Tzatziki)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kebab de pui cu salată de morcovi-stafide și sos de iaurt grecesc (Tzatziki). Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 765 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maghiran, sare și piper kosher, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tzatziki (Sos De Iaurt Grecesc), Souvlaki de pui cu sos Tzatziki și salată grecească, și Gătit ușor: Kebab picant de pui de roșii la grătar cu sos de mentă de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați stafidele și morcovii într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună sucul de portocale, coaja și oțetul într-un castron separat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă pansamentul peste stafide și morcovi, se amestecă ușor împreună, apoi se acoperă cu plastic și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4
Așezați castraveții într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se presară cu sare și se lasă să se scurgă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Bateți împreună iaurtul, sucul de lămâie, mărarul, oregano și usturoiul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați lichidul de castraveți și strângeți castraveții într-un prosop de hârtie pentru a stoarce orice lichid rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți castraveții în sos, apoi acoperiți cu plastic și dați-i la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Preîncălziți o tigaie pentru grătar la foc mare. Pui de frigărui, 4 până la 5 bucăți pe frigărui și presărați liberal cu sare și piper. Ungeți ușor tigaia cu ulei. Frigarui la grătar, rotindu-se pentru a găti uniform pe toate părțile, până când puiul este gătit, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Lăsați să se răcească, la frigider și apoi împachetați într-un recipient de plastic cu salată de morcovi, tzatziki și pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Revista