Kebab de pui condimentat Indian cu chutney de coriandru-mentă

Kebab de pui condimentat Indian cu chutney de coriandru-mentă
Kebab-urile de pui condimentate cu chutney de coriandru-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 100 de calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, frunze de mentă, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kebab de pui condimentat Indian cu chutney de coriandru-mentă, Pui condimentat Indian și Chutney, și Pui condimentat Indian cu Chutney de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 5 ingrediente și 2 linguri de iaurt în blender sau procesor. Amestecați mai mult iaurt dacă este necesar pentru a face pastă netedă. (Chutney se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți broilerul. Filetați 1 bucată de pui pe fiecare frigăruie. Acoperiți partea expusă a frigaruiilor cu folie. Se fierbe puiul până se gătește, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute. Aranjați salata verde și castraveții pe platou. Sus cu pui. Strângeți varul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Serviți puiul cu chutney de coriandru-mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De MentăChutney De Mentă
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista