Reteta kebab de porc cu sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 3 ore și 10 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 487 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Un amestec de semințe de chimen, boia de ardei, pâine groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Kebab de pui la gratar cu sos Romesco, Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco, și Sandwich de porc cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați chimenul, ardeiul afumat, fulgii de ardei roșu, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și 1 linguriță de sare într-un bol mare. Se amestecă uleiul de măsline pentru a face o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de porc și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se lasă să stea la temperatura camerei până la 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
4
Faceți sosul romesco: înveliți o tigaie cu uleiul de măsline, puneți la foc mediu și adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Când usturoiul începe să devină auriu, adăugați roșiile și ardeii piquillo. Condimentează cu sare și gătește până când roșia este moale și moale, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Piper Piquillo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din căldură; lăsați să se răcească. Preîncălziți un grătar la mediu. Gratiți pâinea pe ambele părți până când este prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lasa sa se raceasca; se taie în cuburi. Pulsați migdalele și cuburile de pâine într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați amestecul de roșii fierte și aruncați șofranul, oțetul și pătrunjelul. Puls la piure. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați câteva linguri de ulei de măsline sau apă dacă amestecul este cu adevărat gros. Frigărui carnea de porc pentru a face kebaburi, punând 4 sau 5 bucăți de carne pe fiecare frigăruie. Este în regulă dacă carnea se atinge, dar faceți-o liber, astfel încât căldura să ajungă pe toate părțile cărnii și carnea de porc să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Periați grătarul cu o perie de sârmă și apoi frecați-l cu un prosop de hârtie cu ulei. Grătați frigarui pe toate părțile, astfel încât fiecare parte să devină frumoasă și maro (mâncarea maro are un gust bun), în total 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
10
Transferați kebab - urile într-un platou și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
11
Se servește cu sosul romesco. Fotografie de Antonis Achilleos