Kebab de pește-spadă cu sos de busuioc portocaliu

Kebab-urile de pește-spadă cu sos de busuioc portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,44 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pește-spadă, portocală, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc, Pește-spadă și paste cu sos de busuioc de roșii uscat la soare, și Pește-spadă cu sos de caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale, frunzele de busuioc, uleiul de măsline și căței de usturoi într-un mini tocător; adăugați 1/4 linguriță sare. Procesați amestecul de frunze de busuioc până se toacă fin.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat uniform peste pește; filetați peștele pe frigarui de 4 (12 inci). Pește la grătar 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se ocazional.
Stropiți peștele cu sos sau serviți sosul separat.
Garnisiți sosul cu coajă de portocală, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio