Kebab De Legume Cu Lămâie-Busuioc
Lemon-Basil legume Kebabs este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ceapă, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă de legume verzi cu Pesto de lămâie-busuioc, Salată de Quinoa de legume de primăvară cu sos de busuioc de lămâie, și Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți vinetele; se taie pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch.
Combinați vinetele și următoarele 8 Ingrediente (vinete prin ceapă) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la temperatura camerei 45 de minute, întorcând punga ocazional.
Scoateți legumele din sac, rezervând marinada.
Filetați legumele alternativ pe frigarui de 2 (10 inci). Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați kebab-urile pe grătar sau pe tigaia de broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, ungând ocazional cu marinată rezervată.