Kebab cu fructe de mare la grătar și Orecchiette cu rucola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați kebaburi de fructe de mare la grătar și Orecchiette cu Ruculan. Această rețetă face 4 porții cu 485 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, creveți, scoici jumbo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kebab scampi de scoici la grătar cu salată de rucola și ierburi, Orecchiette Cu Roșii Cherry Și Rucola, și Orecchiette cu creveți, fenicul și Rucola.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Folosind 8 perechi de frigarui de lemn, frigarui dublu scoici, creveti si rosii cherry.
Se periază cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Gatiti pastele in apa clocotita pana cand sunt al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit.
Grătiți kebab-urile la foc mare până se rumenesc și se fierb, întorcându-se o dată, aproximativ 7 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul în cele 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând continuu, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați pastele, rucola, sucul de lămâie și brânza în tigaie și condimentați cu sare și piper. Aruncați până când rucola este ușor ofilită, adăugând câteva linguri din apa rezervată pentru paste, dacă este necesar.
Serviți imediat cu kebaburile cu fructe de mare.