Karjalan Pies
Karjalan Pies este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, sare, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Karjalan Pies, Pie Pops, plăcinte cu acadea, mini plăcinte pe un băț, și Plăcinte Lunare De Casă – Plăcinte Lunare Cu Cremă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul și apa într-o cratiță la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când apa este absorbită. Se amestecă laptele, se acoperă și se gătește până când laptele este absorbit de orez, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Într-un castron mediu, amestecați sarea și făina de secară. Se amestecă în apă.
Se amestecă în făină universală 1 lingură la un moment dat până când aluatul tocmai a trecut de stadiul lipicios. Împărțiți aluatul în 16 porții egale.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat într-un cerc subțire de 6 inci în diametru. Aluatul trebuie să fie cât mai subțire posibil.
Așezați aproximativ 3 linguri de amestec de orez în centrul fiecărui cerc.
Întindeți amestecul la mai puțin de 1 inch de margini. Îndoiți marginile aluatului în sus și sertizați marginile astfel încât produsele de patiserie să își păstreze forma. Ciupiți părțile laterale la fiecare capăt pentru a forma o barcă mică.
Așezați produse de patiserie la aproximativ 3 centimetri distanță pe o foaie de copt unsă și periați blaturile cu unt.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când aluatul este ferm, iar terciul de orez este ușor rumenit deasupra.