Kale cu coacăze, lămâie și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale cu coacăze, lămâie și măsline. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 161 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, bulion de pui, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Varză De Iarnă Cu Lămâie Și Măsline, Kebab de pui Tunisian cu coacăze și măsline, și Chard Cu Măsline Verzi, Coacăze Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți coacăzele uscate cu apă fierbinte.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți varza până se înmoaie, aproximativ 5 minute, apoi scurgeți. Când varza este suficient de rece pentru a fi manipulată, stoarceți ușor orice exces de apă. Tăiați grosolan varza.
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați bulionul de pui și varza albă și aruncați bine. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când kale este fierbinte și sfârâit, aproximativ 3 minute. Se amestecă coacăzele, măslinele, coaja de lămâie și sucul de lămâie și se gătește, amestecând continuu, până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se servește.