Kale cu coacăze, lămâie și măsline

Kale cu coacăze, lămâie și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale cu coacăze, lămâie și măsline. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 161 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, bulion de pui, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Varză De Iarnă Cu Lămâie Și Măsline, Kebab de pui Tunisian cu coacăze și măsline, și Chard Cu Măsline Verzi, Coacăze Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți coacăzele uscate cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere.
3
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți varza până se înmoaie, aproximativ 5 minute, apoi scurgeți. Când varza este suficient de rece pentru a fi manipulată, stoarceți ușor orice exces de apă. Tăiați grosolan varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați bulionul de pui și varza albă și aruncați bine. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când kale este fierbinte și sfârâit, aproximativ 3 minute. Se amestecă coacăzele, măslinele, coaja de lămâie și sucul de lămâie și se gătește, amestecând continuu, până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
CoacăzeCoacăze
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
KaleKale
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista