Kale, cartofi și Frittata de ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kale, cartofi și Frittatan de ceapă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, boia de ardei, kale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle întregi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Frittata De Kale, Cartofi Și Ceapă, Păstârnac, Ceapă Roșie, Kale Și Gouda Frittata, și Cina In Seara Asta: Kale, Ceapa Si Cheddar Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-o tigaie medie acoperită cu spray de gătit, gătiți ceapa galbenă la foc mediu, amestecând, 5 minute.
Adăugați kale și usturoi; se amestecă 5 minute.
Bateți ouăle, albușurile, 2 linguri de apă și boia de ardei într-un castron. Se amestecă amestecul de kale-cartofi. Într-o tigaie din fontă acoperită cu spray de gătit, gătiți amestecul de ouă la foc mediu-mic 1 minut.
Transferați tigaia în cuptor; coaceți până când ouăle sunt setate și centrul este ușor curgător, 6 până la 8 minute. Se fierbe până când blatul este auriu, 1 minut.
O roșie coaptă și o salată de persoană. Jumătate de roșii. Completați fiecare jumătate cu 2 linguri parmezan ras, 1 linguriță ulei de măsline și 1/8 linguriță fiecare usturoi tocat, cimbru, busuioc și pătrunjel; condimentează cu piper. Se fierbe 3 până la 5 minute.
Combinați 1 cană de salată mixtă, 1 felie de ceapă roșie și 1/2 linguriță fiecare oțet și ulei de măsline.