Kahlua Cartofi Dulci Glazurați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci glazurați Kahlua. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Șuncă glazurată cu cartofi dulci, Cartofi Dulci Glazurați, și Cartofi Dulci Glazurați Cu Soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aranjați cartofii dulci într-un strat uniform într-un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci.
Combinați Kahlua, untul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic.
Se toarnă amestecul peste cartofii dulci; aruncați pentru a acoperi.
Acoperiți vasul cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Descoperiți; amestecați cartofii și continuați să coaceți. Se amestecă la fiecare 15 minute până când cartofii sunt fragede și încep să se rumenească, încă 45 până la 50 de minute.