Kabobs De Miel De Vară
Kabobs de miel de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, unt, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 32 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Kefta De Miel Libanez (Kabobs De Miel), Kebaburi De Friptură De Vară, și Kabobs De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mielul într-un castron mare.
Într-un castron separat, amestecați muștarul, oțetul, uleiul de măsline, sarea, piperul, rozmarinul, salvia și usturoiul.
Se toarnă peste miel și se amestecă pentru a acoperi carnea. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți grătarul exterior pentru căldură directă.
Adăugați miel marinat, fructe și legume la frigarui din oțel inoxidabil sau bambus. Rezervați o parte din sucul din bucăți de ananas și cireșe.
Într-un castron mic, amestecați împreună untul topit și stropi de suc din ananas și cireșe pentru a crea un sos de basting.
Locul frigarui pe gratar preîncălzit, și se fierbe aproximativ 12 minute, de cotitură și periaj cu sos de unt.