Kabobs de fructe de sezon și pepene galben cu sos de Chile de foc
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 640 calorii. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere, pepeni de miere, frigarui lungi de bambus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Kabobs de fructe la grătar cu sos cremos de miere, Kabobs de fructe cu sos de iaurt cu lămâie de ghimbir, și Creveți la grătar cu Lemongrass de foc-Chile Sambal.
Instrucțiuni
Tăiați fructele în cuburi de 1 1/2 inci.
Așezați fructele pe frigarui, alternând fructele pentru aromă și atracție vizuală.
Așezați într-o tigaie superficială nemetalică.
Gatiti zaharul si apa impreuna intr-o cratita la foc mic pana cand zaharul se dizolva (aproximativ 5 minute). Lăsați siropul să se răcească. Într-un blender, adăugați siropul de zahăr, sucul de lămâie, ardeii jalapeno și pudra de chili roșu. Amestecați bine, aproximativ 1 minut.
Se toarnă marinata peste kebab-urile de fructe și se marinează cel puțin 1 oră întorcând kebab-urile ocazional.
Preîncălziți grătarul la foc mic și grătați Kabob-urile pe ambele părți până când vedeți urme de grătar maro și fructele sunt calde, aproximativ 5 până la 7 minute.
Scoateți Kabob-urile de fructe de pe grătar și periați cu sosul chile rămas pentru un adevărat finisaj kabob de fructe de foc!