Kabobs De Carne De Vită Curry

Kabobs De Carne De Vită Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kabobs de vită curry. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 22g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ardei, bulion de vită, filet de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Kabobs De Carne De Vită Curry, Kabobs De Vită Curry Cu Sos De Jad, și Carne De Porc Curried & Orange Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scoateți 2/3 cană pentru însăilare; frigider.
3
Adăugați carne de vită la marinata rămasă; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Scurgeți și aruncați marinada. Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, alternați carnea de vită, ardeii verzi, roșiile și ceapa. Broil 5-6 în. de la căldură timp de 3 minute pe fiecare parte. Ungeti cu marinata rezervat. Continuați fierberea, răsucirea și ungerea timp de 8-10 minute sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista