Jurnal De Brânză De Pui Curry

Jurnal De Brânză De Pui Curry
Curry log brânză de pui ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 172 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, biscuiți cu aromă de unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare sunt Jurnal De Brânză Herbed, Jurnal De Brânză Mumificat, și Jurnal De Brânză De Cireșe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă puiul, țelina, pătrunjelul, sosul de friptură și pudra de curry. Forma într-un 9-in. jurnal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se rulează în migdale. Înfășurați în folie de plastic; la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista